2 timmar och 17 minuter

Snart 2009 nu. Jag känner mig sjuk. Perfekt start på 2009 lixom. Har fixat massa nya låtar till min mobil nu. Har lite ont i magen faktist. Har ju ätit både ostbricka, fläskfile, tårta och cheesecake. Sen har vi chips och godis med. Jag vet inte om jag orkar det.


Hoppas ni får en bra början på år 2009

Utmanad

Gissa vad! jag har blivit utmanad :O. Jag blev utmanad av susan.


Man ska skriva 9 sanningar om sig själv så nu får ni veta:


Jag sitter vid datan flera timmar om dagen
Jag är värsta godisgrisen
Jag är bara nöjd med mina vader, allt annat på min kropp suger
Jag suger på att sova
Jag är fet men äter igentligen inte alls så mycket
Jag kan ibland vara jätte tyst men andra dagar kan man inte få tyst på mig
(En sanning haha) Jag är 159,5 centimeter lång
(En sanning till haha) Jag väger 58 kilo :O
Jag kan glömma någonting jag hörde för 1 sekund sen



Jag utmanar



hannakaarlsson.blogg.se
lionmouth.blogg.se
mysigt.devote.se
lisaplace.devote.se
emmylinnea.devote.se


Ses 2009

Nu är det bara några timmar kvar av 2008. 2009 kommer bli så himla bra. Detta året känns plötsligt nyår jättestort. Jag längtar jätte mycket.


förresten förlåt för att jag inte bloggade igår men jag var typ helt sjukt trött efter min helg med Wilma.



Puss så länge

Släng med håret

                        Lite weirdo bild jag tog igår^^

Wilma

Nu ska jag sova över med Wilma. Vi ska titta på björn gustafsson filmen ikväll. Idag har vi mest gjort våran specialitet; galna filmer.

KUL DAG

Wilma kommer snart över. Det blir säkert lika kul som vanligt. Kansek tar vi några kort, bakar, går en runda eller spelar in våran specialitet (galna filmer). Har ni föresten kollat in hm's hemsida. Nu har ju vårkläderna kommit. Hittade en randig tröja och ett par svarta chinos. Det ska jag förmodligen köpa.


HEJ

Jag testar devote nu ju. Det kommer bara påga några månader. Det brås på om jag trivs bätre där. Så kolla in

IKEA

Idag kom Mormor på fika. Sen kom mamma på förslaget att åka till IKEA. Vi frågade mormro om hon ville följa med. Så idag har jag alltså varit på ikea. Det blev lite nödvändiga saker som korg,burkar och galgar (behövdes). När jag kom hem tittade jag på film. Denna filmen sög också. Jag lyckas alltid hitta skitfilmer.


God Förmiddag

Idag vaknade jag 20 över 11 och satte på mig lite mykläder. Idag ska jag baka och städa:) Det blir nog en dusch också.
Vill ni veta en sak? Jag provar på devote lite. Men jag skriver fotfarande lika mycket i den här bloggen. Jag bara provar på lite så kolla gärna in här


Julafton




Tänkte visa vad jag hade på mig på julen. Detta var den enda bilden jag kunde hitta. Inget speciellt. Det var så att jag skulle beställa en kjol. Men jag var försen. Hann heller inte gå ner på stan för att leta upp någon klänning eller något. Men det får bli något finare till nyår:)

Adidas




I julklapp fick jag ju en adidas kofta. Den ingvigs med dessa oseriösa bilder:)
Ni kan se min lillebrors vackra rum i bakrunden.

OOH


Ytterst ful och dålig bild.

Idag blir det väl att städa mitt väldigt stökiga rum.
vad ska ni själva göra då??

00.06

Ville bara säga godnatt innan jag gör mig i ordning. Känns lite läskigt att sitta här vid datan när alla andra har gått och lagt sig. Så jag sitter här aldeles själv och funderar på vafan jag ska göra imorgon. Jag är väldigt sugen på att lyssna på Johan palm just nu. Fan att dem ska sova. Nu kan jag inte gå in på youtube och lyssna på sötisen.

Shopping and galna filmer

Har nu komit hem från Wilma. Vi har varit på stan. Jag köpte inte så mkt. Bara lite smått onödiga saker. Ett mini hårspray, örhängen och nagellack. Sen kom vi hem till Wilma och spelade in några väldigt damiga videoklipp. Dom hamnar på youtube. Det är ialla fall bestämt. puss och kram.

AnnanDagJul

Nu ska jag ner på mellandagsrean med min kära Wilma. Det blir väl lika kul som vanligt. Inte för att jag kommer köpa så mkt. Jag är ju bara 40kr+presentkort rik.

Waste my time





Denna t-shirten fick jag b.l.a igår.
Från Vila

JULAFTON

Hej på er. Nu har de flesta gästerna gått och vi kollar på tv. Imorse gick alarmet på min mobil och jag flög upp." Idag är det julafton" skrek jag rakt ut. Sen gick jag in till min lillebror som också flög rakt upp. Men min lillasyster fortsatte såklart att sova. Det låg lite godis i strumporna och ett paket under granen. I mitt paket var det en mysig kofta, tack mamma:)
Sen kom gästerna vid halv 3 och det blev julfika och kalle anka. Efter kalle anka kom tomten. Fick jätte många julklappar i år så jag är jätte nöjd. Efter det var det ett stort mumsigt julbord. I år har jag sammanlagt fått 18 julklappar, 18!

Detta har jag då fått (för dem intresserade)

Två väskor
JÄTTE mycket smink
2 t-shirts
2 filmer (Grease 2, Björn Gustavsson)
Pengar
Bad grejer
Adidas kofta
kofta
2 halsband
armband
choklad kartong
björn borg trosor
sjal

Ha en rigtigt God Jul



                                  GOD JUL.
                             FELIZ NAVIDAD.
                        MERRY CHRISTMAS.


Mini Jul

Idag var jag ju då hoss Mormor. Det blev julfika och julklappar. Jag fick Grease 2, en t-shirt (visas imorgon) och 40:-. Imorgon är det jul. Jag är ivrig som ett litet barn. Jag frågade till och med mamma om jag fick "känna" på julklapparna, HAHA. Det har ju blivit lite nya isläkten detta året också. Min farbor skaffade ju flickvän så jag har ju fått en halvkusin. Hon har vi la välkomnat stort. Det blir ju massa julklappar till henne:)


längtar

dan före doppare dan

Imorgon är det julafton. December har gått så himla snabbt. Idag ska jag till mormor och fira jul.
Idag snoozade jag till 11 sen har jag bakat julgodis:) Nu ska resten fixas sen blir det att åka till mormor så jag skriver förmodligen inte förens i kväll.

My day

vid 9 tiden idag kom pappa in på mitt rum och frågade om jag ville följa med till värnamo. Jag var jättetrött så jag sa nej och låg kvar. Senare vid typ kvart i tolv vaknar jag igen. Ingen var hemma och jag försökte komma ihåg vad pappa sa i morse. Sen kom jag på att dem var i värnamo. Några minuter senare kom dem hem. Pappa skrattade och sa gick du nyss upp eller?. Nu på kvällen så fick vi reda på att ett rör hade gått sönder. Råttor hade tydligen gnagt sönder det. Men nu har pappa fixat det. Nu fick ni allt intressepilar i armen:)

hugs

Dan före dan före doppare dan

Bara två dagar kvar nu. Imorgon ska jag till mormor. Det blir väl lite julemat och julklappar. På julafton ska vi fira här hemma med släkten från pappas sida. Mamma ska göra nån räk-cheese cake :S
Mamma: jag måste köpa räkor.
Jag: varför?
Mamma: för jag ska göra en räk-cheese cake.
Jag: VA?:S
Mamma: jaa
eeu, hur smakar det igentligen lixom?

Hejsan hoppsan lillebror

Idag har allting varit slappt. Pysslat ihop lite julkort och sånt. Nu ska jag och mamma göra julgodis.
förlåt för ett så här kort inlägg men jag har verkligen inte gjort något idag

Bloggen är vinterpyntad

Som ni ser har jag ju då fixat en ny header. Den gjorde jag igår:) vad tycks?

sammanfattning av två kuliga dagar

Igår så var det ju skolavslutning. Först blev det lekar och tipsfrågor i klassrummet sen gick vi till aulan och det delades ut pris och vi sjöng lite med. Sen tillbaks till klassrummet för fika. Efter det var det hem och äta en enkel lunch. Sen kom Wilma och vi pysslade ihop lite julkort. Till kvällsmat åt vi revben, kyckling, och pommes. Efter det fixade vi till oss inför discot och gick hem från discot vid tolv. Då var vi tvugna att tvätta av oss för vi var helt svettiga. Sen sovde vi och vaknade 5 i 11. Då gjorde vi scones. Kom då och tänka på hur jälka mättande det är med scones:) Sen bytte jag och wilma julklappar. Av henne fick jag en väska, eyeliner och täckstift. efter det åkte hon hem. Sen blev det julklappsshopping med familjen.:)


Igonera min fula header

Ett råd bara. Den är inte så bra men jag håller på med en ny. Men till något annat. Fotfarande det dära jultemat skolan. Idag blev det pyssel och spel sen äcklig risgrynsgröt till Lunch och sen åkte vi skridsko. Fattar ni hur detr såg ut eller? Jag har inte åkt skridskor på flera år och jag kunde typ inte åka alls.




När jag kom hem bakades det julgodis med mamma, Det blev lime och pistage kola. Nu har jag då ätit någon fisk grateng som mamma hade gjort.




Imorgon slutar skola jippi:) och sen på kvällen ska ju jag och Wilma på disco Jippi nr2.

Man har ju sina kusiner

Ja man har ju väldigt många kusiner på youtube. För några månader sen visade jag min dampiga kusin Linus. Men nu blir det Carl.


Calle är killen i vit keps



Lekt lite

Letat bland massa filer och gjort den hära bilden.




Synd att jag glömde mitt intresseblock i skolan:)

Tjenixen

Igår var jag ju då med Wilma. Jag hjälpte henne att skapa en blogg. Jag fixade headern men designen ser exakt likadan ut som min eftersom det var kväll och jag orkade inte. Så checka hennes blogg så blir hon glad:)
 


Idag hade jag då på min fina tee från vero moda för bara 100kr:) Ni får se den sen. Idag har vi tittat på Ice age 2 i skolan och den var asabra. Men vilken mat sen . Jag var typ asahungrig och så blir det kall soppa. När jag skriver kall så menar jag verkligen kall. Den var inte ens jummen.



Sen kom jag hem och mamma hade bakat julgodis:)! SEn bestämde jag och wilma att vi ska på discot på fredag mellan 22.00-01.00 och efter det sova över.



Oj, märkte att jag har en kexchoklad i fickan som typ har smelt nu hihi^^



Kiwi

Godmorning sunshines

Godmorgon. Idag vaknade jag ju till och med för tidigt. Men då hinner jag ju blogga lite. Just nu kollar jag in snygga tee's. Jag har typ blivit beroende helt plötsligt. Igår köpte jag en med en tiger som jag har på mig idag.



Godnatt

Nu har jag i alla fall plattat håret. Så om jag inte hinner platta håret i morgon så är det ialla fall dagen efter plattat. AJ intressepiller i ögat!




God natt babes:)

stan

Idag efter skolan gick jag då och shoppade lite med Wilma. Det köptes en sån där tiger t-shirt på Vero moda, flytande eyeliner och världens bästa nagelfil. Sen fikade vi på Fransk hotdog. Jag hade köpt en sandwich innan också som vi delade på. Sen ville Wilma ha choklad och en till korv. Jag bah: Det är inte bra och umgås med dig. Man blir bara tjock. Sen gick vi in på lindex också där jag hittade de mysigaste tofflorna som jag måste önska mig i julklapp.

väckarklockan pajar

Idag gick min väckarklocka fel. Jag gissar att det har varit en liten lillebror och pillat på den. Så den går en timma efter. Jag stod där och höll på med en tight klänning precis som jag hade all tid i världen. Sen gick jag ut i köket och ser att jag ska vara klar om en kvart. What? jag typ slet av mig klänningen och satte på mig en enkel t-shirt, jeans och kofta. Håret åkte upp i en knut och det främre håret var tvunget till och plattas (jag lovar). Fick slänga i mig frukosten och kuta till bussen!


fixade naglar & shopping

idag var det lite hemma mys ungefär som igår. Jag har tittat på Wild child tre gånger. Jag lovar, filmen är så himla bra. sen fixade jag och pappalite middag . Och nu har jag typ målat mina naglar i jätterött! Har också bestämt med Wilma att vi ska shoppa lite imorgon. Antingen blir det lite julklappar eller någon fin tröja till discot på lördag:)

Världens härligaste låt



                                         lykke li -  dance dance dance

Det Är Lucia Och Jag Har Bara Slappat:S

Fan vad dåligt av mig. Idag har jag bara suttit vid datorn och tv:n och köpt godis med pappa:)
Jag har tittat på filmen hairspray som jag fick i födelsepresent och det var ju ett tag sen. Men jag varnar er, den är så himla dålig. Denna feta tjejen som är kär link(zac efron) och när dem kysstes i slutet Jag bah OFTA! Nu låter jag lite elak men ni skulle tycka samma om ni såg filmen jag lovar. och John Travolta, Han som var så himla snygg och sjöng så bra i Grease. Men i denna film är han ful och sjunger asdåligt:( nu har jag ju nästa´n skrivit en recension om filmen. Så nu vet ni SE den inte ens!

Gratismode.se

Jag är då medlem på denna sidan och jag lovar att den är jättebra. väldigt enkelt att samla in poäng också.
Du samlar in poäng som du löser in och vips så har du ett presentkort. Gratismode


Grattis Kevin!

Många vet nog nu att jag inte har brytt mig så myckt om idol och många vet säkert anledningen också. Men de som var kvar var ju också väldigt duktiga. Kevin tycker jag var väldigt värd att vinna för han har ju aldrig hängt löst.Väldigt bra röst kan jag ju säga också.



mulad?

nu är det ju då idol final, jag sitter ju inte vid tv:n men jag har typ tröttnat (johan åkte ut). lite rädd att gå till skolan på måndag haha:) olle sa att han skulle mula mig och man vet ju aldrig om han menar allvar eller inte xD. Idag var det då skola som vanligt med tråkiga lektioner men också luciatåg ju. sen lite dampig eleven val. Sen hem med det älskade citronteet. Nu har jag också fixat en önskelista vill ni se?


ni får se den ändå:

1. adidas kofta!

2. björn borg/pieces

3. koftor

4. Tee

5.Pälsmössa

6.Pengar

7.vågtång

8.Sjal

9.Ring

10.Halsband

11.Öronhängen


...

tillfällig design. snart blir det en riktigt snygg en xD

nope

nej jag dansade inte idag. stannade hemma med familjen och åt mcdonalds istället. har förövrigt fixat nya låtar så lyssnar lixom hela tiden. idag har jag ju inte gjort något spec idag men imorgon kanske blir det disco imorgon. kanske, alla säger typ att det bara blir 6:or så kanske inte så roligt. Men iallafall disco nästa fredag och det ska jag allt gå på.


hugs Elin

dans?

kommit hem från skolan nu då. båda proven gick bra så jag är ju glad. funderar lite på om jag ska dansa ikväll. visste först inte att det var dans förens Maria-Lena frågade om jag skulle dansa idag.


late

Mina updateringar blir alltid så sent. Men jag har ju skola och aktiviteter som nu ängtligen slutar snart. Guush vad skönt med lite lov:) Idag var jag typ extremt trött i skolan. Jag är helt jäkla ärlig när jag säger att jag låg ner med huvudet på bänken VARJE lektion. Sen ringde mamma och sa att hon bokat tid hoss doktorn. Så nu har doktorn kollat på mitt finger och sagt att det är ingen fara det går över av sig själv. Nu blir det plugga till engelska och matteprov tills imorgon.

å bilden på köpet



öppet hus på streeten

idag var det ännu en rolig skoldag (not). sen blev det hem med lite mellanmål och cyklade iväg till streeten. Det var öppet hus idag så vi hade bara en halvtimma där folk kunde komma och kolla. det var väl kul. nyss ätit lite pizza med mamma och duschen nästa.sen har vi tre prov jag måste plugga på! see ya folks

Min önskeplåtning

Hej. är med och tävlar om en plåtning med Hanna björkstedt.


min önske-plåtning skulle vara något vintrigt eller något ljust och puderosa xD

fuckiga fingert & knäck

fingret cp:ar fotfarande. Så idag tvingade mamma mig att gå till skolsköterskan som tejpade upp det som stöd och sa att om det inte går över på ngra dagar så får jag gå till doktorn och rönka. Idag var det en tråkig skoldag. Jag typ sov hela arbetspasset och det var så jäkla skönt. Det märktes ju lite på killarna att dem var trötta, Fidde gick typ runt och sa Frida är så jävla snygg, Elin är så het m.m. någon annan kille sprutade massa axe så att jag inte kunde andas. sen när jag kom hem så övertalade jag mamma att låta mig göra knäck. Det blev lyckat och jag brände mig bara en gång. In your face mammma!

fingret?

idag var det då juluppvisning. Men i sista stund precis innan vi skulle börja hände något konstigt. Jag har ingen aning om vad som hände men helt plötsligt fick jag så himla ont i fingret. Jag fick typ springa till sjuksköterskan och han sa att det kan vara att ett blodkärl hade spruckit eller någonting med senan. Men jag kund helt enkelt inte vara med för att då skulle det bara göra så ont. hoppas att jag kan vara med nästa gång och att ett mirakel inträffar och att allting är bra imorgon.


idag blir det juluppvisning

jag vet inte alls varför jag inte bloggade igår, jag satt ju vid datan mer än jag brukar. Men iallafall idag blir då då uppvisning vilket ska bli rätt kul för att vi ängtligen har börjat lite seriöst med salto(!) aa
men snälla berätta blev min header för tråkig nu. jag vill inte ha min förra eller jo kanske men isåfall massa vi med några neonfärger. eller?
kommentera!


sleepy

jag har en bra anleding till att jag inte updaterade igår. Jag var lite på stan direkt efter skolan och när jag kom hem var det läxor. Nu kommer det(!) jag var på väg upp på mitt rum för att göra läxor, men jag var så trött så att jag la mig ner på sängen för att bara vila en liten stund. Sen kom mamma upp vid åtta och sa att om jag tänkte sova nu får jag iallafall ta på mig pyjamasen så den inte blir för varmt. Det gjorde jag och raka ner i sängen igen utan att ha ätit, tvättat ansiktet eller borstat tänderna.
 




Imorgon blir det förträning (gympa) till uppvisnigen på söndag + kalas för min lillebror.




här kommer då lite av vad som hänt idag:
här finns inte mycket att skriva, på tyska lektionen så sa kristel att det är sant nikolas i morgon som dem firar mest i tyskland. det ska jag berätta för mamma. vilket lyx, man ställer typ ut en sko och så får man godis i den på morgonen:)


puss, my babys!


gymnatik<3 ich liebe es!

Hejsan svejsan. idag var det vanlig men det hålls fotfarande fast vid de slappa onsdagarna. först Livsviktigt där vi kollade på andra sidan häcken (LIVSVIKTIGT i say). sen svenska med den cp:ade filmen som ingen fattar:S när skolan var slut blev det bussen hem och sedan cykel till gymnastik. Idag fick jag en crasy idé, eftersom att jag och sabina typ bara flyger upp 2 meter upp i luften när vi försöker gör flickis så sa jag till chrille (gymnastikledare) då kan ju vi lika väl göra salto. efter att jag sagt det tyckte han så klart att vi skulle prova. jag har bara gjort det några gånger och fick en chock av hur lätt det var. sen var det ju lite annnat kul på gympan också. Jag, Ida och Sabina typ dampade sönder. vi sjöng så min röst sprack. Då sa Sabina hah du kan verkligen inte sjunga. men eftersom att min röst typ var helt försörd av skrikandet så tänkte jag att nu ska jag sjunga lite seriöst hah. hur gick det då. min röst var verkligen förstörd. nästa vecka ska jag visa dem att jag inte sjunger så dåligt som dem tror.

imorgon blir det omprov på biologi- alger och urdjur. Vilket jag suger på.

bye


chailatte såklart

nu har jag precis kommit hem från skolan så jag ska dricka lite chailatte såklart sen blir det dans. mer updatering senare. your Elin (tha best, NOT)

några idol klipp:D

några klipp värda att se xD


 

Växjö in my heart

tjo, sorry för dålig updatering men det är så att direkt efter skolan hann jag bara ta en chailatte innan pappa sa att vi skulle åka till Växjö. Så Växjö it is, varför måste växjö ha varenda affär medan vi typ bara har 7st i ljungby:( denna gången blev det inte så mycket shoppat det blev bara en grå långärm från HM. och så klart börjar månaden med att köpa en choklad-tomte. En av många traditioner jag älskar. Jul är nog den bästa högtiden fast än jag inte är den som älskar snö och kyla precis.


nu har jag också bestämt att jag ska spara ihop till en system-kamera också. tänkte investera en ny plattång med. jag vet exakt vilken jag ska ha. Jag lånade nämligen en av en tjej i Hällevik när jag var där i somras. the name is Philips beaty även om det var den dyraste i affären vet jag ju att den är värt det. så nu kan jag ju inte shoppa något på 5 månader:(.


det var allt see yaxD

RSS 2.0